• NET %30 İNDİRİM VE DAHA FAZLASI!
  • SAAT 17:00'A KADAR VERİLEN TÜM SİPARİŞLER AYNI GÜN KARGODA!

En Şık Etek Modelleri

2022-04-08

En Şık Etek Modelleri

Kadınların dolaplarında mutlaka  olması gereken giyim parçalarından biri de eteklerdir. Özellikle bahar aylarının yaklaşması ile beraber, artık daha rahat ve daha şık giysilere olan rağbet bir hayli artmıştır. En şık etek modelleri ile artık kadınlar hem günlük yaşamlarında hem de özel günlerde ve iş yaşamlarında kendilerini daha güzel ve eşsiz hissedebilirler.

Kadınlar etek seçimi yaparken ilk dikkate almaları gereken konu, kendi vücutlarına uygun boylarda ve desenlerde etek modeli seçmek olmalıdır. Örneğin bacak boyu kısa olan bayanlar diz üstü veya bileklere kadar uzun olan etekleri tercih etmelidir. Bu sayede bacak boyu asla daha fazla kışlamayacaktır.

2022 En Sevilen Etek Modelleri

Bu yıl en trend etek modelleri daha çok mini boylardan oluşan eteklerdir. Her taraza ve radikal stil sahibi bayanlar için onlarca farklı modellerde etekler mevcuttur. En şık etek modelleri 2022 ise;

  • Kolej etek modelleri; hem daha genç hem daha dinamik bir giyim tarzına sahip olmak isteyen bayanların en çok tercih ettiği modeller arasında yer alır. Daha çok iri karelerden oluşurken aynı zamanda da bel kısmındaki lastikler, günlük yaşamda daha fazla rahat etmenize fayda sağlayacaktır. Bu nedenle genç yaştaki kişilerin en çok severek kullandığı etek modellerinden biridir. Üstelik kırmızı gibi canlı renkleri sayesinde de her zaman günlük kombinlerde en eşsiz bir görünüme kavuşmanızı sağlayacaktır.
  • Kat volanlı etek modelleri; kat kat eteklerin modası hiçbir zaman bitmez. Özellikle bel lastikli ve volanlı modeller, en şık etek modelleri arasında yer almayı başarmıştır. Bu tür eteklerde en sevilen özellik ise kesinlikle her türlü bluz ve gömleklerle kolay kombine edilebilir olmasıdır. Gerek klasik giyim severler için gerekse spor giyim severler için harika bir seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır.
  • Piliseli dokuma etek modelleri; tatillerde, sokak modasında ve iş yaşantısında kesinlikle her bayanın severek kullandığı etek modellerinden biridir. Adeta kadınların güzelliklerini ve zarif görüntülerini ortaya çıkarmak için tasarlamış bir modeldir.
  • Puantiyeli etek modelleri; bu tür erekler her bayanın dolabında yer almalıdır. Gerek şık gerekse masum görüntüleri ile kombinlere farklı bir stil katmaktadır. Son zamanlarda ise yüksek bel modeller en çok tercih edilenleri arasında yer almaktadır. Hal böyle otunca hem volanlı hem de yüksek bel etekleri tercih edebilirsiniz. Sandalet ve yüksek çizmeler ile çok şık ve birbirinden farklı çeşitte kombinler hazırlayabilirsiniz.
  • Mini çiçek desenli etek modelleri; yaza damgasını vuracak en şık etek modellerinden biri de mini çiçek desenli eteklerdir. Çünkü bu tarz etekler günlük yaşamda kullanılabileceği gibi aynı zamanda da tatil bölgelerinde de rahatlıkla kullanılabilir.

Sizler de en şık etek modelleri ile etrafınızdakileri büyülemeye hazırlanabilirsiniz. Üstelik bu tarz eteklerin günlük yaşamdaki şıklık önemi de çok önemlidir.

 

En Şık Etek Modelleri