• MOBİL UYGULAMAYA ÖZEL KARGO BEDAVA!
  • NET %30 İNDİRİM!

Yaz Ayları İçin Alt Üst Bayan Takım

2022-05-25

Bayanlar için yaz şıklığı en önemli konuların başında gelmektedir. Bu nedenle sizler de yaz kombinleriniz için birbirinden özel şıklığa sahip olan takımları kullanmaya başlayabilirsiniz. Sadece ne tarz bir giyim ürünü aradığınızı bilmeniz yeterli olacaktır. Yaz ayları için alt üst bayan takım çeşitliliği ise oldukça geniştir. Klasik alt üst takımlar, şortlu takımlar ve vintage tarzındaki alt üst takımlar bu yıl pek çok bayanın dolabında yerini çoktan almıştır.

Klasik Tarza Uygun Alt Üst Takımlar

Esasen bu modeller her ne kadar klasik bir görünümü yansıtsa da kumaş kalitesi ve tasarımı bakımından sıradan klasik takımlara göre çok daha farklıdır. Yani rahatlık konusunda spor kıyafetleri aratmazken aynı zamanda da üzerinizde klasik giyim şıklığını yansıtacak detaylarla süslenmiştir. Bilhassa önü büzgülü modellerde renk olsun kumaşın kalitesi olsun ve kesim biçimi olsun sizler için ideal seçeneklerin başında gelir.  Takımın bluzundaki büzgü, belinizin daha ince görünmesini sağlarken, pantolon kısımlarında yer alan ip detayları da sizler için gizemli bir hava oluşturmaktadır. Bu şekilde bir takım almak istediğinizde siyah renkleri veya kırmızı renkleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede fiziğiniz her zamankine göre daha estetik görünecektir.

Madonna Yaka Alt Üst Takımlar

Bu yıl moda severlerin karşısına Madonna yaka bluzlar çıkmaktadır. Madonna yaka bluzlarda en çok dikkat çeken nokta kollar ve elbette bluzun yaka kısmıdır. Omuzlara düşen yaka ve büzgülü yarım kol detayı sayesinde çok naif bir giyim kombini oluşturabilirsiniz. Üstelik yaz ayları için alt üst takım kullanan kişiler ekstra bir zahmete girmeden dakikalar içinde hazırlanıp, dışarı çıkabiliyor. Madonna yaka alt üst takımlarda kullanılan pantolon da salaş bir görünüme sahiptir. Bel kısmı tam olarak belinize oturduğu gibi paça kısımlarında salaş bir görünüm mevcuttur. Hal böyle olunca şıklık konusunda artık herkesten bir adım daha önde olabilirsiniz.

Alt Üst Şortlu Takımlar

Spor yaparken, piknik yaparken veya yürüyüş yaparken kullanabileceğiniz en gözde kıyafetlerden biri şortlu alt üst takımlar olacaktır. Bu tarz bir takım dolabınızda kaldığı sürece günlük yaşantıda anlık giyim kombinlerinizi rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Renk konusunda ise canlı ve parlak renkler, şortlu takımlarda yer almaktadır. Özellikle yaz tatiline gidecek olan kişiler, valizlerinde mutlaka şortlu bisiklet yaka alt üst takımları bulundurmalıdır.

Bayanlar için giyim kombini oluşturmak çoğunlukla zahmetli ve zaman alıcı bir işlemdir. Yani her bir giyim parçasını tek tek bir araya getirmek yerine dakikalar içinde giyip, hazırlanabileceğiniz yaz ayları için alt üst bayan takım modellerini kullanabilirsiniz. Bu sayede kalıplaşmış giyim konularını geride bırakmanız da mümkün olacaktır. Sizler için özenle hazırlanan alt üst takımları yaz aylarında kullanabilir ve pratik bir şekilde giyim hazırlıklarınızı tamamlayabilirsiniz.

 

Yaz Ayları İçin Alt Üst Bayan Takım