• NET %30 İNDİRİM VE DAHA FAZLASI!
  • SAAT 17:00'A KADAR VERİLEN TÜM SİPARİŞLER AYNI GÜN KARGODA!

Yaza Damgasını Vuran Gömlek Çeşitleri

2022-04-20

Artık sıkıcı kış günleri yavaş yavaş geride kalmaktadır. Bu nedenle kadınlar hemen giyim dolaplarında yenileme yapmaya başlamıştır. Özellikle hem erkekler için hem de kadınlar için en vaz geçilmez giyim ürünlerinden biri de gömlek modelleri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Yaza damgasını vuran gömlek çeşitleri ile sizler de hem eteklerinizi hem de pantolonlarınızı en şık halde kombinleyebilirsiniz. Rengarenk giyim tarzını benimseyen kişiler için cıvıl cıvıl gömlekler giyim tabularını yıkacak şekilde tasarlanmıştır. Öte yandan sade ve zarif giyim sevenler için de klasik modellerde gömlekler bayanları beklemektedir.

En Çok Tercih Edilen Gömlek Modelleri

Sizler için birbirinden farklı tarzda tasarlanan gömlek modellerine adeta aşık olacaksınız. Her biri yaz modasının en iddialı desenlerini yansıtırken yanı zamanda da sizi farklı kılacak ufak detaylara da sahiptir. Üstelik gömleklerde dikiş kalitesi de ön planda tutulmaktadır. Çünkü bir giyim ürünü ne kadar titiz bir şekilde dikilir ise kendini o kadar güzel göstermeye yetecektir. Yaza damgasını vuran gömlek çeşitleri ise;

  • Önü bağlamalı çiçek desenli gömlek modelleri; genç hanımların yanından ayırmak istemediği ve tatillerde sürekli olarak kullanmak istedikleri gömlek çeşitlerinden biridir. Renkleri ve üzerinde bulunan mini çiçekler sayesinde hemen her bayanın günlük yaşamda da kullanabileceği şekilde üretilmektedir. Gerek düz bir mini etekle gerekse yüksek bel bir Jean pantolonla harika şıklıktaki kombinler sizi beliyor olacaktır.
  • Full nakışlı gömlek modelleri; bohem tarzı seven ve benimseyen kişiler için en ideal gömlek modellerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu model sayesinde zamanın çok gerisinde ve modanın çok ilerisinde olmayı kolaylıkla başarabileceksiniz.
  • Yaka nakış işlemeli gömlek modelleri; bisiklet yaka şeklinde tasarlanan bu gömlek modeli ile en güzel ve eşsiz kombinleri rahatlıkla hazırlayabilirsiniz.  Yırtık detaylı bir Jean pantolon ile veya kot şortlar ile harika bir günlük kombin sizi bekliyor olacaktır. Üstelik her hangi bir şekilde takı kullanmak zorunda da kalmayacaksınız. Çünkü üzerinde bulunan detaylar sayesinde zaten ışıl ışıl parlayacaksınız
  • Saten gömlek modelleri; saten kumaş her bayanın üzerinde en şık duran ürünlerden biridir. Bu nedenle bayanlar hem günlük yaşamlarında hem de özel günlerinde saten gömlek çeşitleri ile bir ışık i gibi parlayacaktır. Üstelik önemli toplantılarda ve özel davetlerde tercih edebileceğiniz, modellerden biridir.
  • Prenses kol gömlek modelleri; prenses kol gömlek modelleri, hem geçmişte hem de günümüzde bayanların en sevdiği giyim ürünlerinden biridir. Kollarının geniş detaylarda olması ve bedeninin tüm vücuda uyum sağlaması bu tür gömleklerde en sevilen özelliklerden biridir.

Sizler de sadece en sevdiğiniz modeli tercih ederek, şahane bir şekilde giyim kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Üstelik yaza damgasını vuran gömlek çeşitleri sayesinde her türlü mekan için kendinizi en iyi şekilde hazırlayabilirsiniz.

 

Yaza Damgasını Vuran Gömlek Çeşitleri