• MOBİL UYGULAMAYA ÖZEL KARGO BEDAVA!
  • NET %30 İNDİRİM!

Yazlık Elbise Nasıl Seçilmeli?

2022-08-03

Yazlık Elbise Nasıl Seçilmeli?

Bayanlar için hayatın her döneminde giyim konusu önemli konuların başında gelmektedir. Özellikle yaz aylarında doğru giyim ürünleri seçerek tatilinizi daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Elbette her kıyafet her beden tipine uyum sağlamaz. Bu nedenle ilk olarak, kendi vücut tipini bilmeniz gerekir. Daha sonra ise yazlık elbise nasıl seçilmeli? Sorusunun yanıtı ile doğru bir seçim yaparak giyim ürünlerinizi daha güzel ve daha şık bir hale getirebilirsiniz.

Bu yıl daha çok fırfırlı elbiseler, ikili takımlar ve yırtmaçlı pantolonlar bayanların beğenisine sunulmaktadır. Sizler de modaya en uygun olacak şekilde ve yine kendi stilinize uygun olacak şekilde bir giyim tercihinde bulunabilirsiniz. Bu sayede her zaman şıklığın yanında daha güçlü bir stile de sahip olmanız mümkün olacaktır. Bu nedenle ilk olarak yazlık elbise nasıl seçilmeli?  Sorusunun cevabı ile en güzel şekilde giyinmeye başlayabilirsiniz.

Vücut Ölçülerinize Göre Yazlık Elbise Seçimi

Bayanlar ilk olarak kendi vücutlarını bilmelidir. Çünkü herkes aynı vücut tipine sahip değildir. Bu nedenle herkesin kendi vücut tipine uygun bir şekilde giyim ürünü seçmesi daha doğru olacaktır. İlk olarak vücut tipinizi öğrendikten sonra yazlık elbise nasıl seçilmeli? Konusu sayesinde harika bir şekilde stilinizi ortaya çıkarabilirsiniz. İşte vücut yapılarına uygun elbise tercihi yapmanın kolay yolları;

  • Üçgen vücuda sahip bayanlar için doğru giyim; eğer dar omuzlara sahipseniz ve kalça kısımlarınız geniş ise burada sizler için tavsiye edilen giyimleri tercih edebilirsiniz. Üçgen vücuda sahip kişiler omuzlarını ön plana çıkaracak tarzda giyim ürünleri seçmelidir. Örneğin kol ve omuz kısımları fırfırlı olan bir elbise modelini kendileri için tercih edebilirler. Ayrıca basen kısımlarını daha dar ve daha zayıf gösterecek detaylarda elbise seçmeniz daha doğru olacaktır.
  • Ters üçgen vücut; omuz kısımları geniş olan ve basen kısımları dar olan vücut tipine ters üçgen adı verilmektedir. Eğer vücudunuzun ölçüleri bu şekilde ise o halde elbise seçerken biraz daha zorlanabilirsiniz. Bu şekilde vücut tipine sahipseniz omuz kısımlarını daha dar gösterecek ve omuz kısımlarını geri planda bırakacak tarzda bir giyim seçebilirsiniz. Basen kısımlarını kamufle etmek için etek kısmı fırfırlı olan ve geniş etek kısımlarına sahip olan elbiseler tercih edebilirsiniz. Bu şekilde yapılan elbise tercihleri sizin her zaman daha doğru seçimler yapmanıza yardımcı olacaktır.
  • Dikdörtgen vücut tipi; eğer vücut tipiniz dikdörtgen ise o halde bel kısmını daha zayıf ve daha ince gösterecek tarzda tasarlanan elbiseleri tercih edebilirsiniz. Yazlık elbise nasıl seçilmeli? Sorusunun yanıtları sayesinde artık sizler de her zamankine göre daha şık ve daha göz alıcı bir şekilde giyim ürünleri tercih edebileceksiniz.

Tüm bunların dışında her zaman renkleri de en ideal şekilde kullanmalı ve renk kombinasyonlarına daha fazla özen göstermeniz gerekir.

Yazlık Elbise Nasıl Seçilmeli