• MOBİL UYGULAMAYA ÖZEL KARGO BEDAVA!
  • NET %30 İNDİRİM!

Yırtmaçlı Pantolon Modelleri

2022-05-25

Bayanların kullanabileceği onlarca farklı modellerde ve çeşitlerde pantolonlar mevcuttur. Ama sizler için esas önemli olması gereken konu hiç kuşkusuz kullanacağınız pantolonların bedeninize uyumlu olması olacaktır. Bu sayede hem daha rahat bir tarza sahip olabilir hem de daha şık bir stile kavuşabilirsiniz. Son dönemlerde ise yırtmaçlı pantolon modelleri bayanların ilgisini çekmektedir. Yeni sezon giyim ürünleri arasında yer alan yırtmaçlı pantolonlar sayesinde tarzınızı her zamankinden daha iyi şekilde koruyabilirsiniz.

Yırtmaç detayına sahip olan bu pantolonlar farklı modellerde yer almaktadır. Yani bazı modellerde yandan yırtmaç detayları mevcut iken bazı modellerde ön kısımdan yırtmaç detayları vardır. Sizler de gerek günlük kıyafetlerinize uygun gerekse özel kıyafetlerinize uygun şekilde seçimlerinizi tamamlayarak kullanım sağlayabilirsiniz.

Önden Yırtmaçlı Pantolon Modelleri

Ön kısmında yer alan yırtmaç detayı sayesinde daha spor bir görünüme kavuşabilirsiniz. Bu tarz bir pantolonda yüksek bel detayı ve bedene tam oturan kumaşı dikkat çekmektedir. Yırtmaçlı pantolon modelleri arıyor ve spor bir görünüme sahip olmak istiyorsanız ön kısım yırtmaçlı olanları tercih edebilirsiniz. Tam manası ile yazlık bir model olan pantolonlarda paça boyu da kısa olarak karşımıza çıkmaktadır. Yani hem rahat hem de şık bir görünüme kavuşmanıza destek olacaktır.

Yan Kısmı Yırtmaçlı Pantolon Modelleri

Yan kısmı yırtmaçlı olan pantolon modellerinde daha çok İspanyol paça çeşitleri kullanılır. Bu sayede daha klasik bir giyim modeli ortaya çıkmış olacaktır. Yüksek topuklu ayakkabılarla şahane kombinler oluşturabileceğiniz bu model sayesinde her zaman öz güveninizi de yukarıda tutabilirsiniz. İş yaşantısı için kıyafet kombini yapmakta zorlanan kişilerin mutlaka dolaplarında yırtmaçlı pantolon modelleri yer almalıdır. Bu sayede desenli bluzlarla veya çeşitli gömlek modelleri ile harika kombinler oluşturabilirsiniz. Ayrıca üzerinizde gayet hareketli durdukları için de sizi yoracak ya da zorlayacak şekilde aksesuar kullanmanızı da engelleyecektir. Yani aksesuar kullanımı yapmanıza bile gerek kalmadan kombinlerinizi dilediğiniz gibi oluşturabilirsiniz.

Paçası Düğmeli Pantolon Modelleri

Yırtmaçlı pantolon modelleri arasından en sevilen modellerden biri de paça kısımlarının düğme detayına sahip olmasıdır. Bazı pantolon modellerinde bu türlü detayları bulabilirsiniz. Düğmeleri dilerseniz kapalı bir şekilde kullanabileceğiniz gibi dilerseniz de açık bir şekilde de kullanabilirsiniz. Üstelik pantolonu çekici kılan tek detay yan kısımlarındaki düğmeler veya yırtmaçlar da değildir. Tüm bunlara ek olarak kemer ve yüksek bel detayları da bu tür pantolonları kendine hayran bırakmaya yetecektir.

Sizler de yeni bir stil sahibi olmak isterseniz veya kendi tarzınızı korumak isterseniz mutlaka yan kısımlardan yırtmaç detayı olan veya ön kısımdan yırtmaç detayı olan pantolonları kendiniz için tercih edebilirsiniz. Her yaşa uygun renk seçenekleri ve desen seçenekleri de sizleri bekliyor olacaktır. Giyim konusunda kendinizi yırtmaçlı pantolon modelleri ile daha özgür bırakabilirsiniz.

Yırtmaçlı Pantolon Modelleri