• NET %30 İNDİRİM VE DAHA FAZLASI!
  • SAAT 17:00'A KADAR VERİLEN TÜM SİPARİŞLER AYNI GÜN KARGODA!

Bahar Ayında Nasıl Giyinmeli?

2022-04-20

Bahar aylarının yaklaşması ile beraber, artık pek çok bayan giyim tarzını değiştirmek ister. Çünkü kış aylarının verdiği rahatsız edici havalar nedeni ile kalın giysiler bir kenara bırakılmalıdır. Bu nedenle nerede ise her kadının en çok sorduğu sorulardan biri bahar aylarında nasıl giyinilmeli? Sorusu bu yılda sorulmaktadır.

Bahar ayları için ilk olarak rahat ve ferah giysiler seçilmelidir. Bu sayede hem günlük yaşamda hem de iş yaşamında daha çok rahatlık elde edebilirsiniz. Elbette sadece rahatlık değil, aynı zamanda da mutlaka şık ve stil sahibi görünme te çok önemlidir. Bu nedenle sizler de kadın giyim ürünü seçerken şık ve rahat modelleri tercih edebilirsiniz.

Bahar Aylarında Giyim Konusunda Nelere Dikkat Edilmeli?

Bahar ayları için sizi rahat ettirecek ve şık gösterecek pek çok giyim önerileri mevcuttur. Bu konuda sadece kıyafetlerin görselliğine değil kalitesine de dikkat etmeniz gerekir. Çünkü kaliteli  bir kumaştan elde edilen her giysi zaten üzerinizde çok daha şık duracaktır. Bu nedenle bahar aylarında nasıl giyinilmeli? Sorusunun yanında kumaş kalitesine de dikkat etmeniz gerekir. Özellikle pamuklu kumaşlar bahar ayları için daha uygun olacaktır. Hem sizi bahar aylarının soğuğundan koruyacak hem de ani değişen havalara karşı koruyacaktır.

Giyim konusunda mutlaka özen göstermeniz gereken bir diğer durum ise renk seçimidir. Kıyafetlerinizin renkleri esasen kişilerin ruh durumlarını yansıtmaktadır. Bu nedenle her zaman daha canlı, daha enerjik ve daha pozitif olmak istediğinizde mutlaka açık renkleri ve canlı renkleri tercih etmeniz önerilir. Özellikle bu sezon daha çok turuncu ve kırmızı gibi canlı ve pozitif renkler bayanların dolaplarında yer almayı başarmıştır.

Bahar Ayları İçin Etek Kombinleri

Bahar ayında nesil giyinilmeli? Diye sorulduğunda mutlaka etek kombinlerini düşünmeniz tavsiye edilir. Birbirinden güzel ve farklı tasarımlarda etek modelleri mevcuttur. Sadece nasıl bir etek istediğinizi aklınızda netleştirmeniz yeterli olacaktır. Etek modeli seçerken dikkate almanız gereken bazı konular ise;

  • Eteklerin stili; mutlaka etek stilini göz önünde bulundurmanızda fayda vardır. Kendi tarzınıza göre dolaplarınızdaki bluzlarla ve gömleklerle daha kolay şekilde kombinler oluşturabilirsiniz. Bu konuda isterseniz deri etek modellerini dilerseniz de diğer kumaş modellerini inceleyebilirsiniz.
  • Eteklerin dikiş kalitesi; eteklerde kumaş kalitesi kadar dikiş kaliteleri de çok önemlidir. Çünkü yanlış bir şekilde dikilen eteklerde potluk veya bedene tam oturmaması gibi görüntüler oluşabilir. Bedeninize tam oturacak ve sizi daha güzel bir görüntüye kavuşturacaktır.
  • Etek boyu; kilonuza ve bacak boyunuza göre bir tercih yapmanız önerilir. Yani Bahar ayında nasıl giyinilmeli? Sorusunun yanıtı kendi bedeninize en uygun seçimleri yapmak olacaktır. Örneğin çok kısa boylu kişiler için bilekten etekler veya diz altı etekler yerine daha çok diz üstü etekler uygun olacaktır.

Bahar Ayında Nasıl Giyinmeli