• NET %30 İNDİRİM VE DAHA FAZLASI!
  • SAAT 17:00'A KADAR VERİLEN TÜM SİPARİŞLER AYNI GÜN KARGODA!

Fiziğinize Göre Alt Üst Takım Kombini

2022-04-20

Kıyafet kombini yapmak pek çok kadının en fazla zorlandığı durumların başında gelmektedir. Özellikle günlük yaşamda fiziğinize göre alt üst takım kombini sizi kombin yapma sorunundan kurtaracaktır. Bu sayede hem her zaman daha gösterişli bir giyim tarzına kavuşabilir hem de kolay bir şekilde giyimlerinizi oluşturabilirsiniz.

Ama bu konuda en fazla dikkat etmeniz gereken konu kesinlikle kendi fiziğinize en uygun alt üst takımı alıp, kullanmak olacaktır. Örneğin uzun bacaklara sahip olan bayanlar fakir paşa kombinlerden veya kısa paça kombinlerden kaçınmamalıdır. Çünkü uzun bacaklar sayesinde bu tür kombinler sizi daha şık göstermeye yetecektir. Öte yandan şort kombinleri veya eşofman kombinlerini de kolaylıkla yapabilirsiniz.

Alt Üst Kombinlerinde Kullanabileceğiniz En Güzel Takımlar

Takım denince akla her zaman klasik giyim gelmektedir. Ama artık sadece klasik giyimle kendinizi sınırlamak zorunda değilsiniz. Çünkü artık her bedene ve her zevke göre spor alt üst kıyafetler de mevcuttur.

  • Burada elbette sadece spor veya klasik giyim değil, spor rahatlığında şık kombinler, retro tarzında giyim ürünleri ve eşofman giyim ürünlerini de kolaylıkla bulabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece ilk olarak kendi fiziğinize göre kıyafet seçimi yapmak olacaktır. Sizler için 2022 yılında tasarlanan ve çok fazla sevilen alt üst takımlar ise;
  • Retro tarzında kıyafetler; bilindiği üzere retro tarzı pek çok kişinin beğenerek tercih ettiği stillerden biridir. Bu nedenler modası asla geçmez. Renklerin eski ile uyumu ve kumaşta bulunan etnik detayları ile görenleri kendine hayran bırakmaktadır. Hal böyle olunca her mevsim retro giyim ürünlerini kolaylıkla tercih edebilirsiniz.
  • Pencere dekolteli alt üst takımlar; pencere dekolteli kıyafetlere son birkaç yıldır olan ilgi çığ gibi büyümektedir. Dolayısı ile alt üst takımlarda da bu tür detayları kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Sizin beden ölçülerinize en uygun pencere dekolteli kıyafetler dolaplarınızda yerini almaya hazırdır. Dolayısı ile hemen günlük yaşantınızda rahatlıkla kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • Şort alt üst takımlar; hem tatillerde hem de günlük yaşamınızda kullanabileceğiniz en güzel alt üst modellerden biridir. Şortun ve bluzun verdiği rahatlığın yanında kesim ve dikiş detayları da harika bir kombin hazırlamanıza destek olacaktır. Spor görünümünden ödün vermeyen ve aynı zamanda da ilgi çekici olmayı seven kişiler mutlaka şort alt üst takımları dolaplarında bulundurmalıdır.
  • Bağcık detaylı alt üst takımlar; hem bluzda bulunan hem de pantolonun paçalarında bulunan bağcık detayları hemen herkesin seveceği şekilde tasarlanmıştır. Bu gibi detaylara sahip olan fiziğinize göre alt üst takım kombini sayesinde her zaman farklı bir stile sahip olabilirsiniz.

Bayanlar kendi öz güvenlerini ortaya çıkarmak ve bulundukları ortamlarda daha fazla ilgi çekmek istediklerinde bu tür takımları diledikleri gibi kullanabilirler. Bu sayede her zaman rahat ve şık kombinler oluşturmaları mümkün olacaktır.

Fiziğinize Göre Alt Üst Takım Kombini