• NET %30 İNDİRİM VE DAHA FAZLASI!
  • SAAT 17:00'A KADAR VERİLEN TÜM SİPARİŞLER AYNI GÜN KARGODA!

Çiçekli Etek Modelleri

2022-05-17

Yaz aylarının vaz geçilmez giyim parçalarından biri de eteklerdir. Çok farklı modellerde kadın etek modellerini bulabilirsiniz. Özellikle yaz tatilleri için tercih edebileceğiniz bu modeller sayesinde hem ferah hem de daha şık bir görüntü yakalamanız da mümkün olacaktır. Her yıl olduğu gibi bu yılda da çiçekli etek modelleri kadınların ilk tercih sırasında yer almaktadır. Bu yıl diğer yıllara nazaran daha küçük desenlerde çiçekli etek modelleri yer alır. Bu modellerde kullanılan renk detayları ve eteğin şekil detayları günlük kullanım için ideal olabileceği gibi üst giyim kombinlerinde de sizleri en iyi şekilde yansıtmayı başaracaktır. Bu nedenle her bayanın dolabında mutlaka birkaç farklı desen ve modellerde etekler yer almalıdır.

Bahar Aylarında Kullanılabilecek Çiçekli Mini Etek Modelleri

Bilindiği üzere bahar aylarında doğa canlanır ve en renkli görüntülerini sergiler. Bu durum kesinlikle insan psikolojisine de yansımaktadır. Dolayısı ile artık bahar aylarında bayanlar daha renkli ve cıvıl cıvıl giyinmek ister. İşte tam bu noktada çiçekli etek modelleri sizleri yansıtmaya yetecektir. Dilediğiniz renklerden kolay giyim kombinleri yapabileceğiniz gibi rahatlığınızı da asla elden bırakmanıza da gerek kalmayacaktır.

En Sevilen Çiçekli Bayan Mini Etekler

Görenleri kendine hayran bırakacak olan çiçekli etek modelleri sizler için yeni sezonda yerini almaya başlamıştır. Gerek kumaş yapısı ile gerekse dikiş kalitesi ve renk uyumu ile her tarza hitap eden bu modelleri artık üzerinizden hiç çıkarmak istemeyeceksiniz. Bayanlar tarafından en sevilen çiçekli mini etek modelleri ise;

  • Beli lastikli etek modelleri; bel kısmında bulunan lastik, eteğin daha şık ve daha spor durmasına katkı sağlamaktadır. Viskon kumaştan üretilen bu tarz etekler sayesinde günlük hayatınızı daha şık bir şekilde geçirebilirsiniz. Üstelik gezilerde ve deniz tatilinde de rahatlıkla kullanılabilir. Eteğin bir diğer dikkat çeken yanı ise şortlu olmasıdır. Bu da hem daha tarz hem de daha rahat bir model kullanmanıza destek olur.
  • Yüksek bel mini etekler; yüksek bel pantolonlar kadar bu yıl yüksek bel eteklerde bayanların en çok tercih ettiği modellerden biridir. Volanlı yapısı ve içinde bulunan astarı sayesinde kaliteli bir etek kullanmanıza imkan tanıyacaktır. Bu tarz bir etekte, hem çiçek detaylarını görebilir hem de puantiye detaylarını görebilirsiniz.
  • Ucu volanlı mini çiçek detaylı etekler; çiçekli etek modelleri arasından en fazla göze çarpan modellerden biri de ucu volanlı eteklerdir. Eteğin üst kısmı düz ilerlerken ucundaki volanlar sayesinde yüksek oranda hareket kazanmıştır. Bu tarz eteği günlük kombinlerinizde çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Cıvıl cıvıl renkleri ve mini çiçek detayları ile artık kadınların yeni gözdesi haline gelen bu etekleri seçerken üzeriniz için düz ve sade bir bluz veya gömlek seçmeyi de ihmal etmemeniz gerekir.

Çiçekli Etek Modelleri