• NET %30 İNDİRİM VE DAHA FAZLASI!
  • SAAT 17:00'A KADAR VERİLEN TÜM SİPARİŞLER AYNI GÜN KARGODA!

Etkileyici Görünmek İsteyenler İçin En Şık Büstiyer Modelleri

2022-05-17

Her bayanın dolabında birkaç tane olması gereken giyim ürünlerinden biri de kesinlikle büstiyerledir. Büstiyer modelleri, hem özel günlerde kullanmak üzere hem de spor yaparken kullanmak üzere tasarlanmıştır. Özel günlerde kullanmak isterseniz danteli büstiyer modellerini tercih edebilirsiniz. Ayrıca klasik giyimlerde ceket ve kumaş pantolonlarınızla da rahatlıkla bu tür büstiyerleri kullanabilirsiniz.

Etkileyici görünmek isteyenler için en şık büstiyer modelleri sizler için tasarımcıların kaleminden özel olarak çıkmıştır. Sizler de kombinlerinize farklı bir hava katmak istediğinizde bu tarz giyim ürünlerini tercih edebilirsiniz. Klasik giyimle beraber ayrıca spor giyimlerinizle de çok güzel büstiyer modellerini birlikte kullanabilirsiniz. Bu durumda daha çok görsellik ve rahatlık ön plana çıkmaktadır. İlk olarak spor kombinleriniz için mutlaka ürünlerin kalitesine ve rahatlığına dikkat etmeniz tavsiye edilir.

Spor Giyim İçin Büstiyer Modelleri Nasıl Seçilir?

Eğer günlük yaşantınızda ve spor yaparken tercihiniz büstiyer kullanmaktan yana ise o halde satın alam işlemi yapmadan önce birkaç farklı konuya dikkat etmeniz gerekir. Burada spor  büstiyer modelleri almak istediğinizde dikkat etmeniz gereken konular ise;

  • Pamuklu kumaş; sporda veya günlük yaşamda kullanacağınız büstiyerlerin her zaman pamuklu kumaşlardan elde edilmesi gerektiğini dikkate almanız gerekir. Bu sayede cildinizi rahatsız etmediği gibi üzerinizde biriken teri de kolayca alacaktır.
  • Rahat olmalıdır; sporda kullanacağınız büstiyerler her zaman rahat olmalıdır. Bedeninizi sıkacak veya rahat hareket etmenizi engelleyecek hiçbir detayın olmaması sizler için daha avantajlı seçimler olacaktır. Öte yandan sadece rahatlığı değil tasarımı da son derece önemlidir. Örneğin kol kısımları kol altını sıkmamalı ve daha fazla rahat etmenizi sağlamalıdır.
  • Çok kalın olmamalıdır; büstiyer kullanımı genel olarak ince kumaşlardan yapılmalıdır. Ama çok ince kumaşlar spor kombinler için uygun olmayabiliyor. Bu nedenle büstiyer modeli seçerken mutlaka kumaşının ne çok kalın ne de çok ince olmamasına dikkat etmenizde fayda vardır.

Kalsik Giyimde Büstiyer Seçimi

Klasik giyim demek her zaman daha şık görünmek demekle eş değerdir. Burada büstiyer seçerken sizi hem sıkmayacak hem de daha rahat gösterecek modelleri tercih etmeniz önerilir. Ayrıca takım elbiselerin içinde rahat bir şekilde kullanımını da sağlamalıdır. Daha çok saten büstiyer, seçimleri doğru olacaktır. Bu sayede hem daha şık görünmenizi sağlar hem de teninizin üzerinde harika bir uyum yakalamanıza yardımcı olur.

Klasik giyimde bir diğer büstiyer modeli olarak güpürlü modelleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede eşsiz bir güzelliğe de kavuşabilirsiniz. Özellikle dekolte kısmında bulunan güpür detayları sizler için daha fazla avantaj sağlar. Örneğin klasik bir ceket ile tercih edecekseniz büstiyerin ön kısmında bulunan tüm detayları en iyi şekilde seçmeniz gerekir. Öte yandan renk konusunda da daha fazla dikkatli olmanız tavsiye edilir.

Etkileyici Görünmek İsteyenler İçin En Şık Büstiyer Modelleri