• NET %30 İNDİRİM VE DAHA FAZLASI!
  • SAAT 17:00'A KADAR VERİLEN TÜM SİPARİŞLER AYNI GÜN KARGODA!

Göz Alıcı Gömlek Çeşitleri

2022-04-26

Gömlek bir bayanın dolabında mutlaka yer alması gereken giyim parçalarından biridir. Bu nedenle hem günlük he de özel günler için pek çok farklı modellerde ve renklerde gömlekler tasarlanmaktadır. Sizler de artık yaz ayları için dilediğiniz tarzda ve renkte gömlekler için hemen göz alıcı gömlek çeşitleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu sayede nerede, ne şekilde gömlek kullanmak istediğinizi kolayca belirleyebilirsiniz.

Yaşınıza ve tarzınıza uygun gömlek modelleri için ilk olarak renklerin uyumuna dikkat etmeniz ve hangi giyim ürünleri ile kombine etmek istediğinize karar vermeniz gerekir. Bu sayede en doğru seçimleri daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Tatil yerleri için farklı, günlük yaşam için farklı ve özel günleriniz için farklı modellerde gömleklere ulaşmak mümkündür. Özellikle göz alıcı gömlek modelleri 2022 yılının yaz ayına renk ve desenleri ile damgasını vuracak şekilde hazırlanmıştır.

En Çok Tercih Edilen Gömlek Modelleri

Sizler de ilk olarak kendi tarzınıza ve kendi giyim kimliğinize uygun modellerdeki gömlekleri seçebilirsiniz. Daha sonra ise 2022 yılının en sevilen modellerine bakabilirsiniz. Bu yılın en trend gömlek modelleri ise;

  • Çiçek baskılı gömlek modeli; yaz aylarının en sevilen desenlerinden biri de kesinlikle çiçek desenleridir. Bu nedenle sizler de giyim konusunda ve gömlek konusunda mutlaka çiçek baskılı desenlere sahip olan gömlekleri tercih edebilirsiniz. Bu tür gömlekleri mini eteklerle veya Jean pantolonlarla da beraber kullanmanız sizi daha şık bir görünüme kavuşturmaya yetecektir.
  • Balon kollu gömlek modelleri; farklı bir tarza sahip olduğunuzu düşünüyorsanız kesinlikle balon kollu gömlek modellerini tercih edebilirsiniz. Spor ve şık bir görünüm sunarken aynı zamanda da sizi rahat ettirecek bir gömlek modeli içinde yer alır. Üstelik her yaştan bayanın seçebileceği bir modeldir.
  • Zebra desenli gömlek modeli; zebra desenli gömlek modelleri hem günlük yaşamda spor kıyafetlerle kombine edilebilecek bir gömlek çeşidi olarak hem de özel  günlerde klasik giyimle kombine edilebilecek bir giyim ürünüdür. Bu tarz gömlekler için ilk olarak desenlerin renklerini seçmeniz tavsiye edilir. Düz renkli kalem etekle veya dar paça bir kumaş pantolonla harika kombinler hazırlayabilirsiniz.
  • Nakış detaylı gömlek modelleri; daha çok etnik desenleri üzerinde taşımayı seven kişiler için tasarımcıların hazırladıkları modellerin başında gelmektedir. Bu modellerde daha çok yaka kısımlarında nakışlar yer alırken bazı gömlek modellerinde ise kollarında veya ön kısımlarında nakış desenlerine yer verilmektedir. Bu nedenle nakış desenin nerede olmasını istiyorsanız o yönde karar verebilirsiniz. Üstelik göz alıcı gömlek çeşitleri içinde en sevilen modellerden biridir.
  • Düz gömlekler; mutlaka her bayanın dolabında bir tane düz gömlek modelinin olması şarttır. Kurtarıcı olarak kullanılan bu modeller her yerde rahatlıkla tercih edilebilir. Dilediğiniz her yerde düz gömlekleri tercih edebilirsiniz.

 

Göz Alıcı Gömlek Çeşitleri