• NET %30 İNDİRİM VE DAHA FAZLASI!
  • SAAT 17:00'A KADAR VERİLEN TÜM SİPARİŞLER AYNI GÜN KARGODA!

Yaz Ayları İçin Şort Kombini Nasıl Yapılmalı?

2022-04-26

Yaz aylarının yaklaşması ile beraber artık bayanlar dolaplarını baştan aşağı yenilemek istemektedir. Bunun için en çok tercih edilen giyim ürünlerinden biri de kesinlikle şortlar olarak karşımıza çıkar. Sizler de yaz ayları için şort kombini nasıl yapılır? Sorusunun yanıtını merak ediyorsanız  yazımızın devamını okuyabilirsiniz. Sizler için en yeni şort modelleri ve bu modellerin kombinleri hakkında bilgiler vereceğiz.

Bu yaz tüm gözleri üzerinizde toplamak istediğinizde kesinlikle yaz aylarına desen ve renkleri ile damgasını vuracak şort modelleri hakkında bilgi almalısınız. Çünkü giyim konusu pek çok kişi için en önemli konuların başında gelir. Sizler her ne kadar güzel ve göz alıcı giyinirseniz, bir o kadar şık ve gösterişli bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Bu yılın en sevilen şort çeşitleri ise hem bol modellerden hem de kot modellerden oluşmaktadır. Bol şort modellerini evinizde, yürüyüşlerde ve deniz kenarlarında kullanabilirsiniz. Kot şort modelleri için ise dilediğiniz her alan kullanıma uygundur. Yani hem tatil bölgelerinde hem de günlük yaşamda bu modelleri tercih edebilirsiniz. Yaz ayları için şort kombini nasıl yapılır? Sorusunun yanıtı sayesinde en göz alıcı haliniz ile stilinizi yansıtmaya başlayabilirsiniz.

2022 Yılında En Çok Tercih Edilen Şort Çeşitleri

Bu yılın yaz aylarında hem evde şıklık ve rahatlık yakalamak isteyen kişiler hem de günlük yaşamında pek çok kişiden daha ideali bir görünüme sahip olmak isteyen kişiler birbirinden farklı ve özel şort modellerini kendileri için inceleyerek kullanamaya başlayabilirler. Şort modelleri ve kombin önerileri ise;

  • Kot şort modelleri; hem düşük bel olarak hem de yüksek bel olarak kot şort modelleri ile harika giyim kombinleri hazırlayabilirsiniz. Bu tür kombinler için spor ayakkabı veya spor görünümlü yazlık sandaletler tercih edebilirsiniz. Üzeriniz için yine düz renklerde bluzlar kullanmanız sizi daha asil bir görünüme kavuşturacaktır. Eğer giyim konusunda çok iddialı bir görünüm yakalamak isterseniz o halde tek kollu bluzları da kombine ilave edebilirsiniz.
  • Ev rahatlığı şortlar; evlerinizde rahat ama yine de göz alıcı bir güzellik isterseniz sizler için hazırlanan çiçekli ve rahat şortları tercih edebilirsiniz. Bu şortlar ile evde büstiyelerinizi veya bol bluzlarınızı tercih edebilirsiniz.
  • Yırtmaçlı şort kombinler; daha naif bir güzel giyim ürünlerini bir arada kullanmak istediğinizde yırtmaçlı şort modellerini değerlendirebilirsiniz. Üstelik 2022 yılında yırtmaçlı pantolon ve şort modelleri son derece trend hale gelmiştir. Sizler de modayı yakından takip ediyorsanız mutlaka dolaplarınızda yırtmaçlı şort veya pantolon modellerine yer vermeniz önerilir.

Tayt şort modelleri; bu modeller basen bölgesini iyice kavradığı için basenlerde sarkık ve fazla kiloların dışarıdan görünmesini engeller. Dolayısı ile her zaman daha şık ve güzel bir görünüme kavuşabilirsiniz.

 

Yaz Ayları İçin Şort Kombini Nasıl Yapılmalı