• NET %30 İNDİRİM VE DAHA FAZLASI!
  • SAAT 17:00'A KADAR VERİLEN TÜM SİPARİŞLER AYNI GÜN KARGODA!

İlkbahar Kombinleri Nasıl Yapılır?

2022-03-30

İlk bahar aylarının yaklaşması ile beraber bayanları giyim konusunda tatlı bir telaş sarmış durumdadır. Eğer sevdiğiniz bir tarzınız varsa ve bunu da yıl boyunca kullanmak isterseniz, kendi tarzınıza uygun çok şık giyim kombinleri oluşturabilirsiniz. Ama 2022 yılında kendinizi ve tarzınızı yenilemek isterseniz o halde sizler için tasarlanan onlarca farklı ürünü kolaylıkla bir araya getirip, kendinize has tarzlar yapabilirsiniz. İlk bahar kombinleri için daha çok çiçekli ve açık renkli elbiseler tercih edilmektedir. Bu tarz kıyafetler sizi her daim dinç ve dinamik gösterirken aynı zamanda da her zaman kendi şıklığınızı da ortaya çıkarmanıza destek olacaktır. Dolayısı ile ilk bahar aylarında ilk olarak kullanacağınız giysilerinizin renk detaylarına daha sonra da desen detaylarına dikkat etmeniz gerekir.

Elbette ilk bahar kombinlerinde sadece renk ve desen gibi detaylara değil, aynı zamanda da mutlaka kıyafetlere uygun aksesuar kullanımlarına da dikkat etmenizde fayda vardır. Bu sayede tam anlamı ile istediğiniz şekilde giyim kombinlerini daha rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

İlk Bahar Giyim Kombinleri İçin Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?

İlk bahar ayı yeniden doğuşu simgeler. Bu nedenle herkes bu aylarda her zaman daha neşeli be daha umut dolu bir ruh haline sahiptir. Dolayısı ile kişilerin özellikle de bayanların ruh hali mutlaka kıyafetlerine de yansımalıdır. İlk bahar kombinleri yaparken dikkat edilmesi gereken konular ise;

  • Kıyafet seçimleri önemlidir; bayanlar kıyafet seçerken mutlaka ilk olarak kendi vücut yapılarını ve vücut ölçülerini dikkate almalıdır. Örneğin kısa bacak boyuna sahip olan kişiler, ilk olarak elbise seçerken maksi boyda elbise seçmemelidir. Ya da bacak boyunu kesecek elbiseler yerine her zaman bacak boyunu daha uzun gösterecek elbiseler seçmeleri gerekir. Burada tercihler her zaman kısa eteklerden veya çok uzun elbiselerden oluşmalıdır. Yine eteklerle beraber dolgu topuk ayakkabı ve sandalet kullanılması gerekir. Bu sayede boy da daha uzun bir görünüme ulaşacaktır.
  • Renk seçimleri; ilk bahar kombinleri konusunda mutlaka renk seçimlerine daha fazla özen göstermeniz gerekmektedir. Özellikle ilkbahar aylarını yansıtan açık renkler, neon renkler ve canlı renkler tercih edilmelidir. Gerek elbise gerekse bluz gibi kıyafetlerde her daim renk konusunda canlı ve parlak görünümlü renkleri tercih etmeniz gerekir.
  • Pozitif görünümlü kıyafetler; ilk bahar ayları için dolaplarınızı tamamen yenilemeyi düşünüyorsanız eğer mutlaka bu konuda daha pozitif görünen renkleri ve desenleri tercih etmeniz gerekir. Bu sayede girdiğiniz her ortamda rahatlıkla tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Özellikle genç kadınların pozitif ve daha canlı görünümlerde kıyafet seçmeleri her açıdan daha avantajlı olacaktır.

Sizler de ilk bahar ayları için bir kıyafet kombini yapmak isterseniz tüm bu konuları mutlaka göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Daha şık giyim için kombinlerde kullandığınız aksesuar detaylarına da dikkat etmenizde fayda olacaktır.