• NET %30 İNDİRİM VE DAHA FAZLASI!
  • SAAT 17:00'A KADAR VERİLEN TÜM SİPARİŞLER AYNI GÜN KARGODA!

Tazınızı Ön Plana Çıkaracak Bluz Modelleri

2022-03-30

Yaz aylarına şahane bluz modelleri ile girmek isteyen bayanlar hemen yeni stil tasarımları kendileri için incelemeye başlayabilir. Özellikle sıradan ve sıkıcı giyim ürünlerinden hoşlanmayan bayanlar için tasarımcılar pek çok farklı modellerde bluzlar tasarlamaktadır. Eğer siz de tarzınızı ön plana çıkaracak bluz modelleri ile ışıldamak isterseniz hemen seçimlerinizi kendinize yönelik yapabilirsiniz.

Gerek sokak modası için gerekse tatil ve iş yerleriniz için birbirinden şık modelleri hemen kendiniz için sipariş verebilirsiniz.  2022 yılının en sevilen bluz modelleri ise daha çok canlı renklerden ve asimetrik desenlerden oluşmaktadır. Hal böyle olunca artık sizin ruhunuzu sıkacak modelleri bir kenara itebilirsiniz.

2022 Yılının Yaz Aylarında Tercih Edilebilecek Bluz Çeşitleri

Bayan bluz çeşitleri arasında bu yaz göbeği açık modeller göze çarpmaktadır. Kırmızı  ve kiremit gibi canlı renklerden oluşan bluzlar bayanların en iddialı  görünüm sergilemesine de yetecektir. Bu yıl rahatlıkla dolaplarınıza yerleştirebileceğiniz en güzel bluz çeşitleri ise;

  • Dekolteli kaşkorse bluz modeli; bu model, hem yaz aylarında kullanabileceğiniz hem de giydiğinizde vücudunuzu en iyi şekilde saracak modellerden biridir. Üstelik yan kısımlarında bulunan dekolteler de görenleri kendine hayran bırakacak türdendir. Kırmızı gibi cüretkar renklerle gününüzü daha parlak geçirmeye hazır olabilirsiniz.
  • Beli bağlı bluz modelleri; bu yılın en sevilen bluzlarından biri de beli bağlamalı modellerdir. Başta ünlü isimlerin tercih ettiği bu tür tasarımlar artık sokak modasının da vaz geçilmez parçalarından biri olmayı başarmıştır. Tarzınızı ön plana çıkaracak bluz modelleri içinde en sevileni leopar desenli bisiklet yaka beli bağlamalı bluzlardır. İster yüksek bel Jean pantolonlar ile isterseniz de katlı mini eteklerle kolaylıkla kombine edebilirsiniz.
  • Öpücük yaka bluz modelleri; yaza damgasını vuracak modellerin en başında gelen öpücük yaka bluz modelleri üzerinde bulunan iri yaprak ve çiçek desenleri ile görenleri kendine hayran bırakmaya yetecektir. Volanlı kolları ve lastikli bel detayı ile hem spor kombinleriniz için hem de klasik giyim ürünleriniz için harika seçenek olacaktır. Bir kez bu bluzu giyen bayanlar, birkaç farklı modelini dolaplarında saklamak istemektedirler.
  • Tek omuzlu vatkalı bluz modeli; hem vintage tarzı anımsatan hem de son derece modern tarzı yansıtan bir modeldir. Bu nedenle kendine has stili olan bayanlar, tek omuzlu bluz modelleri ile her zaman şık bir görünüm sergilemeye hazırdır. Beyaz rengin verdiği masumiyet ve tek omuz detayının verdiği asil duruş, Jean pantolonlarınızla harika kombinler oluşturabilirsiniz.

Sizler de istediğiniz giyim kombinlerini dilediğiniz bluz ile kolayca hazırlayabilirsiniz. Yeni desenler ve detayları ile göz dolduran bluzlara ulaşmak ise oldukça kolaydır. Sadece en sevdiğiniz modelin rengini ve desenini seçmeniz yeterli olacaktır.