• MOBİL UYGULAMAYA ÖZEL KARGO BEDAVA!
  • NET %30 İNDİRİM!

Eteğin Üzerine Giyilebilecek Şık Ceket Modelleri

2023-08-21

Feminen giyim tarzının en önemli parçalarından olan etek, hemen her mevsim kullanılabilen kıyafetlerden biri. Hem gün içerisinde sokak modasında karşımıza çıkan hem de iş hayatında ve özel gün kıyafetleri arasında yer bulan bu özel parçalarla farklı tarzda kombinler yaratabilmek mümkün. Eteğin üzerine giyilebilecek sayısız üst alternatif arasında klasik görünüme ya da spor şıklığa hizmet eden farklı parçalar bulunur. Tarzınıza ve kıyafeti taşıma istediğiniz ortama uygun olarak etek ceket kombinleri ile sezona ve modaya uyum sağlayabilirsiniz.

Bluz ya da crop gibi üst parçalarla bütünlediğiniz etek modelini, uygun bir ceket modeli ile tamamlayabilmeniz mümkün. Kıyafetinizin yansıtmasını istediğiniz tarza uygun olarak, spor, klasik ya da oversize ceket modellerinden faydalanabilirsiniz. İster aynı renk ister farklı renkte parçalar tercih ederek, kendi ruhunuza uygun görünüme kolaylıkla kavuşabilirsiniz.

Eteğin Üstüne Ne Giyilir?

Etek tasarımlarında kullanılan renkler, desenler ya da dikiş özellikleri, üzerine tercih edeceğiniz model üzerinde etkilidir. Kalem etek ya da pileli etek gibi birbirinden farklı modeller için farklı bluz, gömlek ve ceket modelleri tercih ederek istediğiniz görünüme sahip olabilirsiniz. İş hayatında klasik ve şık bir görünüm elde etmek için, kalem etek ve klasik kesim ya da kuplu ceket modellerinden faydalanmanız mümkün. Aynı eteği blazer ceket modelleri ile kombinleyerek daha rahat ve spor bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Etek üzerinde kullanacağınız üst giyim parçalarının, etek tasarımı ile benzer özellikler taşıması oldukça önemlidir. Benzer kumaş yapılarında ve benzer dokularda parçalar eksiksiz bir şıklık sunabilir. Ancak tarzınıza hareket ve kazandırmak istiyorsanız, farklı üst parçalar ve ceket modelleri ile etek kombinleri yaratabilirsiniz.

Etek ve Ceket Nasıl Kombinlenir?

Seçeceğiniz etek modeli için üst giyim parçası seçimi aşamasında, bu kombini hangi amaçla ve günün hangi diliminde kullanmak istediğinize dikkat etmelisiniz. Gün içerisinde, rahatlık ve şıklığı eş zamanlı olarak ön plana çıkarmak istiyorsanız, rahat kesim etek ve spor ceket modellerini birlikte kullanmayı deneyebilirsiniz. Crop üstler ya da atlet ve body gibi spor parçalar ile kıyafetinize daha özgür bir görünüm de kazandırabilirsiniz.